produkter
Start CAUHE MICROCUT BORRMASKINER Hanteringsutrustning stapellyftare

 

GADCO AB Grundades 1971 som ett dotterbolag till COMO Maskin AB i Alvesta. Företaget är specialiserat på skärmaskiner och kringutrustning för grafiska branschen. Vi erbjuder nya och begagnade maskiner, genomför renoveringar, uppdateringar av programstyrningar, service och underhåll av befintliga maskiner.flyttningar av enstaka maskiner eller hela tryckerier vi tillhandahåller även förbrukningsmaterial såsom knivar ,skärlister, brottbultar, smörjmedel, mm. 

Cauhé (uttalas "Ca-Way") skärmaskiner finns i format från 185cm till 420cm. Maskinen finns i två versioner. en heavy-duty med skärhöjd 16,5cm och en förenklad version med skärhöjd 8cm.

Denna rubusta och välbyggda maskin erbjuder en kostnadseffektiv lösning för skärning av storformats material.

Premier Guillotine Systems i England http://www.pgsystems.co.uk har tillsammans med den tillverkande fabriken  i spanien utvecklat denna maskin  för att möta nuvarande hälso och säkerhetskrav i Storbrittanien och Europa.

Säkerhet och underhåll

Vi genomför säkerhetskontroller och underhållsservice/reparationer på de flesta förekommande maskinmärkena. Vi har ett brett leverantörs kontaktnät och kan ta fram delar till de flesta fabrikat och modeller. 

Renovering och rekonditionering

Många företag har inte ekonomiskt utrymme till att investera i en ny maskin, därför erbjuder vi en renoveringsservice och även uppdateringar av säkerhetsfunktioner, programstyrningar på befintliga skärmaskiner. 
Vi kan uppdatera er maskin som inte har någon  programstyrning alls eller har en ineffektiv/ trasig programstyrning  till en hög effektiv digitalstyrd maskin med Microcut programsystem 

Maskin flyttning

Vi kan erbjuda flyttning av alla fabrikat av skärmaskiner och kringutrustning dels inom er befintliga lokal eller till nya lokaler. Vi kan hantera hela processen med nermontering, transport  och installation.

COMO- skärmaskiner

Som tidigare del av COMO maskin besitter vi en hög specialkunskap på just COMO-skärmaskiner och kan erbjuda reservdelar, service , reparationer och uppdateringar. Vi kan även genomföra reparationer på como-programstyrningar då vi har testutrustningar för just dessa Programsystem

Knivar och förbrukningsmaterial

Vi håller ett brett sortiment med förbrukningsmaterial för skärmaskiner i lager så som knivar, skärlister, brottbultar hydraulolja och snäckväxelolja.

senast uppdaterad:2004-03-22